MRV SRL

SC M.R.V.  SRL a fost infiintata  in 1993 CA UN CENTRU DE COLECTARE MATERIALE REFOLOSIBILE  si autorizata in acest sens  de Agentia de Protectia a Mediului Constanta si de  Ministerul Industriilor (1995) , inscrisa in  Registrul operatorilor Economici autorizati care valorifica deseuri de hartie si plastic, conf HG 247/2011 la nr. 0006, autorizata  pentru functionare de catre Primaria Constanta .

mrv srl

1.COLECTARE
Societatea este autorizata pentru colectare si valorificarea urmatoarelor deseuri :
-hartie
-carton
-folie transparenta,
-folie colorata,
PET, navete-ladite de plastic.
Cantarirea se face  de regula  la depozitul nostru , dar putem asigura cantar la vanzator
( transpalet cu cantar) daca conditiile  de incarcare permit.
Plata deseurilor se face cu numerar la cantarire  sau OP la facturare.


2.TRANSPORT SI MANIPULARE
Sunt  asigurate pentru cantitati de min 500 kg.
Comenzile se onoreaza  in medie in max 2 zile  cu telefon si comanda prealabila.


3.VALORIFICARE
Deseurile care ajung in centrul nostru de colectare se sorteaza , se baloteaza, se depoziteaza temporar,  dupa care se incarca in TIR-uri si se expediaza la reciclatori ( la topit).stiai ca....

  • Papirusul, primul material asemănător hârtiei, era folosit de egipteni încă din anul 4000 î.Hr. Planta de papirus era transformată în hârtie printr-un procedeu simplu. Din tulpina plantei se extrăgeau straturile fibroase, care erau apoi aşezate unul lângă altul şi acoperite de un alt strat, dispus perpendicular pe fibrele primului. Această foaie era udată şi apoi presată. După uscare, seva plantei acţiona ca un adeziv ce lipea cele două straturi, obţinându-se astfel un material pentru scris relativ neted şi, judecând după numărul mare de papirusuri ce mai există şi în prezent, destul de trainic.