MRV SRL

 

portofoliu prezentare....


SC M.R.V. SRL a fost infiintata  in 1993 CA UN CENTRU DE COLECTARE MATERIALE REFOLOSIBILE  si autorizata in acest sens  de Agentia de Protectia a Mediului Constanta si de  Ministerul Industriilor (1995) , inscrisa in  Registrul operatorilor Economici autorizati care valorifica deseuri de hartie si plastic, conf HG 247/2011 la nr. 0006, autorizata  pentru functionare de catre Primaria Constanta .


Obiectul de activitate al firmei este colectarea si valorificarea deseurilor de carton-hartie si plastic.
Punctul de lucru este situat in Constanta , zona Halta Traian, incinta Gara Marfuri, str. N.Milescu nr.55
Program de functionare  luni-vineri 08-17

Pretul deseurilor este atractiv. Pentru relatii despre  pretul  actuali va rugam sa ne contactati. Plata se face la cantarire/facturare.


Unde se afla M.R.V.SRL ?
Top 10k Business Awards,
clasa CAEN 3832, societatea comerciala M.R.V.SRL a fost desemnata castigatoarea locului 23 in plan local.stiai ca....

  • Papirusul, primul material asemănător hârtiei, era folosit de egipteni încă din anul 4000 î.Hr. Planta de papirus era transformată în hârtie printr-un procedeu simplu. Din tulpina plantei se extrăgeau straturile fibroase, care erau apoi aşezate unul lângă altul şi acoperite de un alt strat, dispus perpendicular pe fibrele primului. Această foaie era udată şi apoi presată. După uscare, seva plantei acţiona ca un adeziv ce lipea cele două straturi, obţinându-se astfel un material pentru scris relativ neted şi, judecând după numărul mare de papirusuri ce mai există şi în prezent, destul de trainic.